16. april 2021

Vi350-magasinet

Vi350 handler om å fortelle historiene til folka i Larvik! I dette magasinet finner du nettopp dette – historier, meninger og tekster av folka i Larvik.

Endelig står vi her, med det helt nye Vi350-magasinet i hendene. Et magasin vi håper inneholder noe for enhver av folka i Larvik.

Les magasinet her

Du kan lese om Vi350-prosjekter som Herregårdshagen, Stedskapingskolen og «Tanzy Fumitory» – kunstinstallasjonene på Bøkkerfjellet. Du møter Vi350-familien (som er avbildet på forsiden og som snart vil være å se på plakater rundt omkring i byen). I tillegg møter du Linn Cecilie, Sondre og Marius som håper Larvik Turn kan gjennomføre Norges første parastevne til høsten i forbindelse med jubileumsåret. Magasinet inneholder også fortellinger, tanker og meninger fra folk i og fra Larvik.

Magasinet blir distribuert som innstikk i ØP og lagt i postkasser som ikke er reservert mot reklame. I tillegg vil det være å finne på ulike møteplasser i byen. Tusen takk til vår supre gullsponsor Amedia for et godt samarbeid!

Vi håper du liker det, god lesing!

Redaksjonen til magasinet består av Aleksander Vågen Oxholm (ansvarlig redaktør), Camilla Svendsen, Vibeke Høeg Næss og Hildegunn Schrøder Riksfjord.

Utviklet av Insite Media AS