24. april 2021

Utsetter jubileumshelgen i mai

Vi350 har valgt å utsette jubileumshelgen 28-30. mai til høsten. Vi350 er for folka i Larvik og vi har lyst til å dele de store opplevelsene sammen!

Vi har hatt is i magen lenge og planlagt for gjennomføring av jubileumshelg i mai. Selv om vi nå er i gang med gjenåpningsplan og tilbake på nasjonale tiltak, har Vi350 besluttet å flytte de fleste av arrangementene for mai-helgen over til høsten og september-helgen.

Situasjonen er fortsatt usikker og vi har vurdert at det vil være så få som får ta del i arrangementene i mai at vi føler det er tryggere å flytte til høsten. Mange aktører legger ned masse arbeid i aktiviteter og arrangementer, det vil være veldig synd om kun et utvalgt få vil få oppleve dette.

Vi350 handler om folk og dele opplevelsene sammen, det har vi stor tro på at vi skal få til på høsten med noe lavere skuldre, enn slik det ser ut nå. 

Rune Høiseth forteller til Østlands-Posten at styringsgruppa og alle prosjektgruppene har hatt et digitalt møte, og at alle er enige om dette.

– Men det er viktig for meg å understreke at det er utsatt, ikke avlyst, sier han.

Det vil fortsatt gjennomføres enkeltarrangementer og aktiviteter denne våren, men ikke de store folkearrangementene. Ikke minst vil alle de fantastiske prosjektene som pågår og som snart skal gjennomføres være verdt å følge med på.

– Høsten blir den store folkelige feiringen, slår Rune Høiseth fast til Østlands-Posten.

– Vi har hele tiden satt helga 24. til 26. september som selve hovedfeiringen. Og den står ved lag. Så har vi noe å se fram til, avslutter han.

Følge med på jubileumskalenderen vår for en oversikt: https://vi350.no/arrangementer/

 Les hele saken i Østlands-Posten her: https://www.op.no/har-hatt-is-i-magen-lenge-na-ma-vi-utsette-festen-i-mai/s/5-36-1073095

Utviklet av Insite Media AS