Vi350 bilen

Vi tar feiringen til deg!

Denne sommeren gir Vi350 deg musikkopplevelser, historier, konkurranser og god stemning – alt på hjul!

Tusen takk til Bertel O. Steen, Østlands-Posten, Morris Media og LOS som har gjort det mulig for Vi350 å ta feiringen med ut til innbyggerne i Larvik.

…………………………

Vi henter bilen Vi350

……………………………..

Musikkopplevelser

I sommer må du være på jakt etter Vi350 bilen! Pop-up konserter kan skje der du minst venter det. På torget, i skogen eller på stranda. 

Arve Karlsen og Christian M Berg på Kysta

……………………………….

Dans på stranda

Bli med å lær deg dansen til “Byen vår”. Konkurranser med premier og god stemning på en strand nær deg. Bli med på feiringen!   

…………………………………….

Intervju på hjul

Sammen med ØP gir Vi350 deg historier fra folk i  Larvik. Alt på hjul. Her får du samtaler med blant annet Dag Erik Pedersen, Anja Hammerseng Edin og Jørn Lier Horst.  Samtalene publiseres på op.no og Vi350.no.

Les mer om Intervju på hjul i egen prosjektside

Konkurranser!

Konkurranse – Nabolagskonsert!

Denne konkurransen er avsluttet!

Torsdag 1.juli kl 19.00 kan du vinne en konsert med Ole Børud til ditt nabolag. Fortell oss hvorfor akkurat dere fortjener denne opplevelser. Husk å oppgi hva nabolaget/gata di heter og en kort beskrivelse.

Konkurranseregler:

Konkurransen kan besvares via facebook/vi350byjubileet eller på vi350.no.

Facebook

Husk å kommentere på innlegget om konkurransen på Facebook, dersom du kommentere på et delt innlegg kan vi ikke garantere at du blir med i trekningen. Her er lenken til innlegget ( kommer)

Konkurranseregler:

For å være med i trekningen må du:

  1. Ta et bilde og fortell oss hvorfor akkurat ditt nabolag fortjener en konsert med Ole Børud 1.juli kl. 19.00. Legg inn bilde og kommentar i denne posten.
  2. Tagg gjerne noen i ditt nabolag for større vinnersjanser!

Vi350.no

‘Send oss en henvendelse og fortell hvorfor ditt nabolag skal få besøk av Ole Børud 1.juli. Send henvendelsen via skjemaet her: https://vi350.no/kontakt/. Husk å legge ved den geografiske plassering til nabolag med en adresse, et sted eller beskrivelser.

Vinneren trekkes og kontaktes mandag 28.juni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utviklet av Insite Media AS