Intervju på hjul

Sammen med ØP gir Vi350 deg historier fra folk i Larvik i sommer. Alt på hjul. Her får du samtaler med blant annet Dag Erik Pedersen, Anja Hammerseng-Edin og Jørn Lier Horst. 

Anja Hammerseng-Edin – 31. juli

Dette intervjuet er så verdt tiden! Bli med på en fin og personlig prat med Anja når hun viser oss nabolaget sitt på Saltbrygga på Østre-Halsen.

Kristian Bålsrød – 24. juli

Bli med journalist og fotograf Kristian Bålsrød som er på plass i passasjersetet i Vi350 bilen. – «I Larvik så kan man egentlig få til akkurat hva man vil». Ta deg en is og bli med på kjøreturen fra Farrisbygda til Larvik.

Jørn Lier Horst – 17. juli

Denne lørdagen er det forfatter Jørn Lier Horst som tar plass i passasjersetet i Vi350 bilen. – «Utgangspunktet for all god løgn er å holde seg til en liten flik av sannheten». Bli med på kjøreturen fra Larvik til Stavern med Jørn Lier Horst og programleder Eirik Haugen

Per Kristian Indrehus – 10. juli

Per Kristian Indrehus «Muffe» er norsk musiker, produsent, gitarist, keyboardist og sanger. Han er kjent som tidligere medlem i Drama og Creation. Hør hans fortelling og ble med til barndomshjemmet i Jegersborggata.

Dag Erik Pedersen – 3. juli

Denne lørdagen er det Dag Erik Pedersen som tar plass i passasjersetet på Vi350 bilen.

Hedda Aronssen – 26. juni

Denne gangen tar programleder Eirik Haugen turen til Skauen sammen med skuespiller og artist Hedda Brekke Aronssen. Få et lite innblikk i hvorfor Bøkeskogen har en spesiell plass hos Hedda som også serverer en utrolig vakker versjon av Larvikssangen. Neste portrett kommer lørdag 3.juli og denne gangen er det Dag Erik Pedersen som sitter i passasjersetet.

Gillian Hockley – 19.juni

Først ut er Gillian Hockly, leder av Colab i Larvik!

Utviklet av Insite Media AS