Verdensdagen for psykisk helse 2021 – minikonferansen Oppmerksomhet og tilstedeværelse

Når:

tor 7. okt 2021

12.00 - 15.30

Hvor:

Bølgen Kulturhus storsalen

Arrangør:

Foreningen PSYKTBRA og Larvik kommune

Torsdag 7. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse 2021 i Larviks storstue Bølgen Kulturhus med minikonferansen Oppmerksomhet og tilstedeværelse – følelser, utfordringer, mestring og mot.

Årets tema nasjonalt er #Følg opp. Følg opp er siste tema under paraplyen Oppmerksomhet og tilstedeværelse, som skal gjelde for 2019-2021.

Vi i Larvik inviterer til en halv dag i Bølgen torsdag 7. oktober som skal inspirere, bevege, begeistre og gi økt kunnskap. På minikonferansen møter du de mest attraktive foreleserne innen tema psykisk helse. Foredragsholdere som utfordrer oss på hva vi gjør når ting endrer seg. Hva forventer vi av hverandre og oss selv? Hvordan møter vi utfordringer, annerledeshet og det som provoserer oss? Med åpenhet, humor og personlige historier, kombinert med sterke meninger og engasjement, fremmer de et samfunn der likeverd og menneskelighet står høyt.

Minikonferansen åpnes med en verdenspremiere – avdukning av LarviksTeppet. Et felles prosjekt, hvor alle inviterte strikkelystne og strikkeglade har vært invitert til å bidra med lapper til et stort felles LarviksTeppet. Et vakkert lappeteppe i utallige fargenyanser. Teppet representerer vår vei gjennom denne tiden og symboliserer vårt fellesskap og ønske om nærhet og varme. Vår lengsel mot nyere tider etter pandemien, hvor vi igjen er hånd i hånd og kinn mot kinn. Lapp mot lapp.

Minikonferansen er for offentlig sektor, frivillige organisasjoner, næringslivet – og DEG og MEG.

Ordinær pris 350,- / honnør kr 180,-

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Foreningen PSYKTBRA og Larvik kommune

Arrangementsted

Bølgen Kulturhus storsalen

Adresse

Sanden 2

Postnummer

3264

Ord. pris inkl. avg.

Ordinær pris kr 350Utviklet av Insite Media AS