Ula UteGalleri og Ida-hagen

Når:

fre 18. jun 2021

Ula UteGalleri er montert utendørs i Ulaområdet, og er derfor åpen hele året.

Hvor:

Ula i Larvik kommune

Arrangør:

Prosjektgruppe for Ula UteGalleri og Ula Vel.

Ula UteGalleri og Ida-hagen er en helårs utendørs fotoutstilling.

Prosjektgruppen har jobbet i et par år med å realisere galleriet ved å låne gamle, viktige og historisk interessante fotografier fra Ulaboere, bilder som dokumenterer bygda og miljøet fra 100 år tilbake og fram til vår tid. Bildene har informasjonstekst.
Fotografier i stort format er montert direkte på fjellet i området og i Ida-hagen, som er en utstillingshage med sitteplasser, der en kan falle til ro, se fotografier eller bare ha en møteplass.

Åpningen finner sted 18.juli kl12. Da er det mulighet til å være med på en historisk vandring i Ula med Henry Jacoby. Den dagen får Ula besøk av Tenvikbåten, som kom fra båtbyggeriet i bygda, og skøyta Fritjof som har tilhold i Larvik, men med opprinnelse i Ula. Det er en liten mulighet for besøk av vikingskipskopien av Klåstadskipet, Saga Farmand som er på vei til hjembyen Tønsberg etter et tokt.
Det blir et lite marked ved parkeringsplassen, det blir musikk, og en morsom aktivitetsløype blir klar. Arrangementet er gratis.

Pga Corona-regler kan vi ikke servere mat eller drikke, og gjeldende regler blir fulgt. Vi har imidlertid rikelig med bord ved Servicehuset for å nyte medbrakt mat.
I tillegg til p-plassen i havna er det parkering i skogen opp bakken vis-a-vis innkjøringen til Herfellveien. Hilsen Prosjektgruppa for Ula UteGalleri.

Endelig er vi i gang😊👍 Her er primus motor «gjengen» fra venstre; (Knut Abrahamsen, Bjørn Storm Halvorsen, Merete Døvle og Gro Midttun) for Ula utegalleri. I dag kommer de første bildene opp i sentrum av Ula, og flere bilder settes opp fortløpende.
Bilde hentet fra facebooksiden: https://www.facebook.com/106898261052791/photos/a.106898301052787/121135656295718/

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Prosjektgruppe for Ula UteGalleri og Ula Vel.

Arrangementsted

Ula i Larvik kommune

Adresse

Ula

Postnummer

3280

Ord. pris inkl. avg.

Gratis

Bilde:

Bilder sendes til nevnte adresse

Utviklet av Insite Media AS