Synnes lange reise

Når:

ons 29. sep 2021

18.00-20.00 (29/9, 1/10, 3/10)

Hvor:

Teaterhuset Munken, Hovedsalen

Arrangør:

Larvik Barne- og Ungdomsteater (LBU)

Larvik Barne- og Ungdomsteater kaster hele sin store flokk av entusiastiske, skolerte og teaterglade barn og unge inn i den fargesprakende familieforestillingen

Synnes lange reise

«Synne er i fosterhjem i Oslo, men trives ikke. Hun lengter etter tvillingbroren sin, som hun ble skilt fra da de var små. Det eneste hun husker er navnet hans, Sigve, og at det finnes en trøstesang som moren alltid sang for dem. Nå skal hun til et nytt fosterhjem i Skien.

Underveis sovner hun, og da hun våkner, har toget stanset på et annet sted og i en annen tid. Hun stiger av, og møter den foreldreløse, men alltid optimistiske Knut. Han løper ærender for arbeiderne som bygger grev Gyldenløves herregård. Nå tilbyr han seg til å hjelpe henne med å lete etter trøstesangen, for finner de den, finner hun kanskje også tilbake til broren.

Sammen tar de fatt på en spennende tidsreise gjennom viktige hendelser i Larviks historie. Underveis møter de grupper av barn, fattige og rike, glade og triste om hverandre. Alle har sine trøstesanger. Men ingen er den riktige.

Til sist er de framme i vår tid, og endelig hører Synne noe kjent. En kvinne på en benk i parken synger for barnet hun har på armen. De tar kontakt, og får vite at hun lærte sangen av en venninne, som døde så altfor tidlig. Nå er hun fostermor for sønnen hennes. Han spiller fotball borte på sletta …»

Velkommen i teateret!

Spillested: Teaterhuset Munken
Spilledatoer: 29.09, 01.10 og 03.10
Spilletid: 2 timer inkl. pause
Publikum: Passer for alle
Manus: Erling Pedersen

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Larvik Barne- og Ungdomsteater (LBU)

Arrangementsted

Teaterhuset Munken, Hovedsalen

Adresse

Storgata 55

Postnummer

3256

Ord. pris inkl. avg.

kommerUtviklet av Insite Media AS