Nyttårskonserten 2021

Når:

fre 1. jan 2021

16.30-17.50

Hvor:

Bølgen kulturhus, Storsalen (nummerert)

Arrangør:

Nanset blåseensemble

Byjubileumsnyttårskonsert!

Tradisjonen tro inviterer Nanset Blåseensemble til nyttårskonsert 1. januar 2021. Som vanlig feires inngangen til et nytt år med stil og humør med fengende og flott musikk. At Larvik feirer sitt 350-årsbyjubileum vil bli behørig markert denne første kvelden i jubileumsåret. Et topptrimmet ensemble vil sitte klare på Bølgens scene og bokstavelig talt blåse jubileumsåret i gang!

Som vanlig på nyttårskonserten henter Nanset Blåseensemble inn noen av nasjonens fremste fremadstormende stjerner på opera- og operettehimmelen. Så også ved denne anledningen.

Camilla Stenhoff Vist er en lyrisk sopran som er født i Sør-Korea, men er oppvokst i Inderøy kommune i Nord- Trøndelag. Camilla har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole i Oslo, Det Kongelige Danske musikkonservatorium og Det Kongelige Danske operaakademi i København. Etter sin eksamen i 2010 har Camilla jobbet som frilans opera/konsert- sanger hovedsakelig i Norden.

Ole Andreas Silseth er utdannet klassisk sanger ved Universitetet i Agder og Operahøgskolen i Oslo. Etter endt utdanning har han medvirket i ulike produksjoner, blant andre «Lohengrin» ved Den norske opera og ballett, «Kiss me Kate» ved operaen i Kristiansund og «Syver og Beatrice» ved operaen i Kristiansund og i rollen som Pong i Turandot ved Operaen i Kristiansund og Opera Trøndelag.

Han er en hyppig brukt konsertsanger og holder jevnlig konserter innenfor opera og liedsjangeren og er også mye brukt som solist i kirkeverk.

Vi gleder oss til å presentere disse flotte solistene og flere overraskelser på byjubileets første dag!

På grunn av restriksjoner på maks 200 i publikum lønner det seg å være raskt ute å skaffe seg billett til denne historiske konserten.

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Nanset blåseensemble

Arrangementsted

Bølgen kulturhus, Storsalen (nummerert)

Adresse

Sanden 2

Postnummer

3264

Ord. pris inkl. avg.

330 kroner. Barn/honnør 280 kroner.

Bilde:

Foto: Nanset Blåseensemble

Utviklet av Insite Media AS