Møte med minner

Når:

lør 18. sep 2021

12.00 - 14.00

Hvor:

Café Sliperiet

Arrangør:

Café Sliperiet/Larvik Kulturskole/Larvik Museum

Vinteren 2021 reiste Sølvi Haraldseth Lysnes fra Larvik Kulturskole og Maria Kolstad Johannessen fra Vestfoldmuseene, avd. Larvik, rundt på byens sykehjem med programmet «Møte med minner». Turneen ble gjennomført i samarbeid med Den kulturelle Spaserstokken og VI350 og har høstet mange gode tilbakemeldinger.

Denne lørdagen tar de med seg gjenstander, bilder og mye mer til Sliperiet i Hammerdalen og åpner opp for fremvisning til Larviksfolket. Gjennom historieformidling, bilder og videoer kan de friste med et gjensyn med Kong Haakons besøk i Larvik i 1946, mimre om hvordan det var å være barn på 40/50 tallet og kanskje få et lite gjensyn med en gammel arbeidsplass. Det hele får et musikalsk følge gjennom kjente og kjære toner.

Nytt for denne åpne fremvisningen er at de har fått med seg Cafe Sliperiet med Kjellfrid Andersen i spissen til å løfte opplevelsen enda et hakk. Det vil bli servert en deilig høstfjøl med karamellpudding og kaffe til dessert. Sammen skal de sørge for at alle sanser tas i bruk gjennom et nærmere 2 timer langt program.

Av koronahensyn er det påmelding, så her gjelder det å være førstemann til mølla!
PÅMELDINGSFRIST: MANDAG 13.09
TLF CAFÉ SLIPERIET: 479 72 277

Pris: 249,- (Inkluderer forestilling og toretters meny)

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Seniorer

Arrangør

Café Sliperiet/Larvik Kulturskole/Larvik Museum

Arrangementsted

Café Sliperiet

Adresse

Hammergata 15

Postnummer

3264

Ord. pris inkl. avg.

249,-Utviklet av Insite Media AS