Lørdag 18.september i hagen med Fredrik Høyer og Bendik Baksaas

Når:

lør 18. sep 2021

Kl. 17.00

Hvor:

Herregårdshagen

Arrangør:

Vi350

Til og med 30.september er hagen åpen for alle og kan benyttes som park! Herregårdshagen byr på opplevelser for alle sansen. Ta turen opp i Akseleratoren eller nyt en medbragt lunsj på et av langbordene.

Foto: Kjersti Bache

Piknik i parken
Hver lørdag kan du ta med egen mat og ha piknik i hagen. Utekjøkkenet er tilgjengelig. Hageaktiviteter som kubb og frisbeegolf m.m.

Kl. 11.00 – 16.00 Åpen cafe i Herregården
Kl. 12.00 – 19.00 Piknik i Parken
Kl.14.00 – 18.00 Akseleratoren er åpen
Kl. 14.00 – 16.30 Lyden av Herregården
Kl. 17.00 Forestilling: Fredrik Høyer og Bendik Baksaas

Konserten er gratis! Reserver din plass her

Lyden av Herregården

Musikkhistorien er full av eksempler på hvordan hager, fugler, insekter, planter og blomster gir inspirasjon og opphav til verk, låter, sanger og lyduttrykk.
Larvik vinylklubb har derfor gått sammen med The Stereo Shop | Bachs Hi-Fi og fyller Herregårdshagen med vellyd fra musikkhistorien samt flunkende ny musikk som passer en grønn verden i utvidet forstand.

Vinylklubben har invitert kjente norske musikkhoder og artister til å komme med innspill. Det er trygt å si at musikken er eggende, trigger sansene og åpner for grønnspettete assossiasjoner.

Jordslag, insektsommer, frie fugler, jungel, fleinsopp, nattergal, gartnerlosjer, svalestup, bestøvning, humleflukt, flower power, plenklipping, luking og falkeblikk kan gi en indikasjon på hvilke retninger musikken kan ta.

I løpet av et par timer får Herregårdshagen sitt eget lydspor. Kom og opplev lyd avspilt på anlegg som løfter opplevelsen din og fjerner lydgrønske fra ørene.

Musikken spilles og kommenteres av Trond Aarstad Jr. og medsammensvorne.

Fredrik Høyer og Bendik Baksaas

Baksaas + Høyer er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre en DJ. Sammen utgjør de et band som utfordrer grenser. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. I 2019 ga de ut det monumentale dobbeltalbumet «Til alt ute».Fredrik Høyer er en jazzpoet fra Drammen, som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker, gatekunstner og skuespiller, blant annet fra forestillingen «Grønlandsūtraen» på Nationaltheatret.Bendik Baksaas er en av landets mest karaktersterke elektroniske musikere. En minimalist til beinet. Med trommemaskin og sampler, har han utviklet en spillestil der lekenhet og presisjon lar detaljene være hovedattraksjonen. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

Foto: Samir Madad

Aldersgrense

Fri

Målgruppe

Alle

Arrangør

Vi350

Arrangementsted

Herregårdshagen

Adresse

Kristian Fredriksvei 3

Postnummer

Ord. pris inkl. avg.

GratisUtviklet av Insite Media AS