Lørdag 11.september i hagen med Darling West og Smaker som spraker

Når:

lør 11. sep 2021

Kl. 14.00

Hvor:

Herregårdshagen

Arrangør:

Vi350

Til og med 30.september er hagen åpen for alle og kan benyttes som park! Herregårdshagen byr på opplevelser for alle sansene. Ta turen opp i Akseleratoren eller nyt en medbragt lunsj på et av langbordene

LØRDAG 11.september

Foto: Kjersti Bache

Piknik i parken
Hver lørdag kan du ta med egen mat og ha piknik i hagen. Utekjøkkenet er tilgjengelig. Hageaktiviteter som kubb og frisbeegolf m.m.

Kl. 11.00 – 16.00 Åpen cafe i Herregården
Kl. 11.00 – 16.00 Vaffelbrigaden
Kl. 12.00 – 19.00 Piknik i Parken
Kl. 12.00 – 13.30 Smaker som spraker
Kl.14.00 – 18.00 Akseleratoren er åpen
Kl. 14.00 Lunsjkonsert med Darling West
Kl. 20.00 Konsert og lysshow: Sysselmannen

Konsertene er gratis! Reserver din plass her

Darling West

Darling West er bandet som varmer og forfører med sin skandinaviske touch på Americana-sjangeren. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland. Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap. Albumet høstet strålende kritikker og begeistret publikum.

Bandmedlemmene har du antagelig sett som musikere på scenen med artister som Odd Nordstoga, Morten Abel, Marit Larsen og Daniel Kvammen, men nå er de her for å bergta oss med sine egne låter. Store poprefrenger, akustiske perler, nydelige harmonier, hjertevarme tekster og melodier som aldri slipper taket.

Sitater fra media:

Kosmisk folk, for folk flest!

Aftenposten, 5/6

We’ll Never Know Unless We Try er et høydepunkt for Darling West

Dagsavisen, 5/6


Smaker som spraker

Larvik har en spennende plantehistorie som strekker seg mye lenger enn 350 år. Vi kjenner til bruken av planter helt fra vikingetiden, hvilken anvendelse de har hatt og smaksopplevelser som de har gitt.

I Herregårdshagen lørdag 11. september er det mulig å få smake hva det norske planteriket har å by på – opp gjennom historien og fram til i dag.

Kokk og sanker Gaute Vindegg (St. Lars, Kampen Bistro, Maeemo) og botaniker Anneleen Kool (Naturhistorisk museum, Universitetet i Oslo) kommer til oss for å lage smaksprøver og formidle om anvendelse av planter gjennom tidene.

Gaute Vindegg får hjelp av elever fra Thor Heyerdahl videregående skole og det benyttes blant annet grønnsaker og urter fra Skjærgårdshagen til Camilla Anvik.
Ta turen til Herregårdshagen for å utvide din egen plantehorisont og eget smaksregister!
Det er gratis smaksprøver.

Aldersgrense

Fri

Målgruppe

Alle

Arrangør

Vi350

Arrangementsted

Herregårdshagen

Adresse

Kristian Fredriksvei 3

Postnummer

Ord. pris inkl. avg.

GratisUtviklet av Insite Media AS