LISTEN, Joakim Biondi – piano

Når:

søn 26. sep 2021

18:00

Hvor:

Storsalen, Bølgen Kulturhus

Arrangør:

vi350, Bølgen Kulturhus

Larvik by feirer 350 år! Byen har huset to av landets fremste komponister; æresborgerne Bibalo og Nordheim. I tillegg har Edvard Grieg en sterk tilknytning til Larvik. Dette får du høre på konsert med pianist Joakim Biondi som også har med seg dansekompaniet Kontra og fiolinist Rebecca Nøstrud Isaksen. Sammen skal de fremføre noen av de største og flotteste piano- og kammermusikkverkene som er skrevet her i Norge. 

Program


E.Grieg: «Klokkeklang» Lyrisk stykke op.54 no.6
A.Nordheim: «Listen» for piano (1971) sammen med Kompani Kontra
A.Bibalo: «La Notte» Sonata no.2 for piano

~~~Pause~~~

E.Grieg: «Ballade» op.24
E.Grieg: «Sonata no.3» op.45 for piano og fiolin sammen med fiolinist Rebecca Nøstrud Isaksen

Joakim Biondi, piano artist. Photo by Morten Rakke

Joakim Biondi (f.1975) er pianist bosatt i Larvik. Han har spilt utallige konserter som solist, kammermusiker og akkmpagnatør i store deler av Europa og Japan og har to CD-utgivelser bak seg. De siste årene har han viet sin familie og prioritert undervisning blant annet på Norges musikkhøgskole. Nå underviser han på musikklinjen på Thor Heyerdahl vgs.

Rebecca Nøstrud Isaksen. Foto: Line Loholt

Rebecca Nøstrud Isaksen fikk sin første undervisning på fiolin på Larvik Kulturskole som 8-åring. Nå får hun sin undervisning fra Norges Musikkhøgskoles talentutviklingsprogram og «Unge Musikere» hos professor Terje Moe Hansen og Bjarne Magnus Jensen. Rebecca har mottatt flere priser og stipendier, blant annet Drømmestipendet og Arve Tellefsens talentpris. Mange fulgte også hennes fremføringer under Tv2’s Norske Talenter der gullknappen ble brukt hele to ganger og hun til slutt endte opp topp 3. 

Koreograf: Anita Vilenica. Medskapende dansere: Ida Uvaas og Anne Sjøbakken Fleiner.  Foto: Monica Friedrich Johannessen

KompaniKontra er et prosjektbasert dansekompani med profesjonelle dansekunstnere som ble etablert i 2008. Danserne er fra hele landet, men de fleste er fra Larvik og Vestfold. De har en stor bredde innenfor ulike sjangre og har gjort flere store helaftens forestillinger, samt flere produksjoner i samarbeid med andre kunstnere. Deres bidrag på denne konserten er en koreografi knyttet opp til Arne Nordheims eneste solostykke for klaver «Listen».

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

vi350, Bølgen Kulturhus

Arrangementsted

Storsalen, Bølgen Kulturhus

Adresse

Sanden 2

Postnummer

3256 Larvik

Ord. pris inkl. avg.

50

Bilde:

Morten Rakke

Utviklet av Insite Media AS