Larviksangen – Spillelista inviterer til en musikalsk reise gjennom 350 år

Når:

lør 25. sep 2021

15.00-16.30 + 17.30-19.00

Hvor:

Festplassen i Bøkeskogen

Arrangør:

LineUp Produksjoner

LARVIKSANGEN – Spillelista inviterer til en musikalsk reise gjennom 350 år

350 år med musikalsk byhistorie, formidlet i en konsert på 1,5 time av Spillelistas musikere og gjester på byens festplass i Bøkgeskogen!

Hva har stått seg fra grevetiden og danskenes tid i Laurvig? Visste du at selveste Edvard Grieg skrev «Larvikspolka» som 15-åring på besøk hos sin tante øverst i Kongegata? Tenk at Fredrik Melius Christiansen (som ikke fikk jobben som organist i Larvik kirke som han så gjerne ville ha, da jobben alt var besatt), utvandret til Amerika og grunnla det anerkjente St Olaf Choir i 1912! Har du hørt at Larvik har oppfostret et popband bestående av utelukkende kvinner (som på 90-tallet, ble kalt for «jenteband») – som var inne på Billboard Hot 100-listene i USA?

Alle i Larvik er del av, og kjenner til deler av byens musikalske historie. Noen kan mye, og har jobbet aktivt i mange år for å holde liv i gamle musikktradisjoner, så vel som å utvikle dem og skape nye. I løpet av denne forestillingen får du se intervjuer med folk som har historier å fortelle om mennesker som har vært viktige for den musikalske utviklingen av byen vår. Og ikke minst; oppleve musikken – fremført av et stjernelag av musikere på byens gjeveste scene.

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Voksne over 18 år

Arrangør

LineUp Produksjoner

Arrangementsted

Festplassen i Bøkeskogen

Adresse

Gunnar Thoresens Vei 4

Postnummer

3256

Ord. pris inkl. avg.

150kr for voksene og Gratis for barn

Bilde:

Grafisk: Mie Morris Gofjeld

Utviklet av Insite Media AS