Studio Nille: Larvik som scene

Når:

lør 24. apr 2021

12.00, 15.00 og 18.00

Hvor:

Bølgen kulturhus, Storsalen

Arrangør:

Stiftelsen Studio Nille

15. forestillinger 13. februar – 24. april 2021 i Bølgen Kulturhus, Storsalen, unummerert.

Stiftelsen Studio Nille – Larvik danse – og ballettskole har siden skolen ble stiftet i 1982, spredt danseglede blant barn, unge og voksne. Studio Nille er arbeidsgiver for 14 ansatte og har 600 elever. Hver desember inviteres Larviks befolkning til en forestilling, hvor alle elevene får vist fram det de har lært.

Året 2020 har vært et spesielt år for oss alle på grunn av koronapandemien og elevforestillingen har derfor ikke vært forsvarlig å gjennomføre.

Som plaster på såret for elevene, fikk vi i september ideen om å lage en dansefilm som viser livet her på Studio Nille og hvor Larvik ble vår scene. Vi har filmet i gatene i byen, i Hammerdalen, Ula, Stavern, Tollerodden, Larvik havn og flere andre steder.

Studio Nille har ikke hatt midler til å hyre profesjonelle filmskapere. På rekordtid har vi skapt en helaftens film kun med egne krefter og utstyr. Vi takker Sparebankstiftelsen DNB for støtte til utstyr og kostymer. Takk til våre trofaste sponsorer Larvikbanken og Nordbyen som heier på oss! Vi takker Bølgen Kulturhus for jobben de gjør med å holde huset åpent og er med som samarbeidspartnere.

Vi starter Larviks 350 års jubileum med 14 kinovisninger der dere får se våre flotte, unike, tålmodige elever på 14 meters lerret i Storsalen.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Koreografer: Anita Vilenica, Ellen-Cathrine Rishaug, Ruth Cecilie Johansen, Cathrine Bengtson, Linda Tran, Hedda Melvold, Elin Rusti, Embla Solheim, Kaja Lauten, Rachel Blomberg, Line Brathagen,Ann-Hege Pedersen, Silje Therese Aabol

Filmregissør Kaja Lauten
Regiassistent Elin Rusti
Produsent Elin Rusti
Kamera og klipp Kaja Lauten
Kamera og klippassistent Ruth Cecilie Lang Ree Johansen
Kostymer Nanna Heiberg
Mentor David Blikstad

Varighet 1t 45min.

Alle visningene finner du i lenken Biletter! Vær obs på dato og hvilken sal filmen vises i.

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Stiftelsen Studio Nille

Arrangementsted

Bølgen kulturhus, Storsalen

Adresse

Sanden 2

Postnummer

3264

Ord. pris inkl. avg.

130 kroner

Bilde:

Foto: Elin Rusti

Utviklet av Insite Media AS