I samspill med The Brazz Brothers

Når:

søn 31. okt 2021

Kl. 16.00

Hvor:

Bølgen, Storsalen

Arrangør:

Janistjarringen i Larvik

Janitsjarringen i Larvik inviterer sammen med alle skolekorpsene i kommunen og Larvik Kulturskole, til en feiende flott konsert. Konserten er avslutning på et fellesseminar i regi av The Brazz Brothers og inngår i Larvik bys 350 års jubileumsfeiring.

Priser:
Barn under 12 år: Gratis! // Ordinær pris: 220,- // Barn 12-16: 80,-

På scenen står The Brazz Brothers sammen med alle skolekorpsene i byen. Det blir en musikalsk fest for barn og unge i aldersgruppen 8 -20 år.

The Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula, ut mot havet på nordvestlandet. Gruppa består av to brødrepar på messinginstrumenter og en sunnmøring på trommer.

Alle musikerne i The Brazz Brothers er attraktive lærere og foredragsholdere og gruppen holder workshops i forbindelse med turneer og konserter verden over; New York, Hongkong og Tanzania. Som resultat av ensemblets mangeårige utøvende virksomhet har musikerne utviklet en undervisningsmetode som bygger på selve «ur-metoden» innen musikkpedagogikken: Overføring av musikk via øret, – eller gehørspill.

Metoden legger vekt på at eleven i læringsøyeblikket tar i bruk hele sanseapparat: Lytte, føle, bevege og se. Melodi og rytme, artikulasjon og dynamikk utformes ved aktiv lytting på helhet og detaljer for å frigjøre den energi og lekenhet musikken trenger for å kunne formidles til andre. I tillegg bringer musikerne inn et ekstra fokus på improvisasjon og rytme. Metodikken har skapt stor interesse i pedagogiske forum både nasjonalt og internasjonalt.

Dette blir en stor opplevelse for mange små og store musikere og alle dere som kommer for å oppleve noen helt spesielt.

Arrangementet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Janistjarringen i Larvik

Arrangementsted

Bølgen, Storsalen

Adresse

Sanden 2

Postnummer

3264

Ord. pris inkl. avg.

Mer informasjon kommerUtviklet av Insite Media AS