Berg, Forberg, Gunnæs, Raugland

Når:

lør 31. jul 2021 -
søn 22. aug 2021

Hvor:

Galleri Bølgen

Arrangør:

Bølgen Kulturhus

Åke Berg, Jan Olav Forberg, Pål Gunnæs og Kjell Raugland

Åpning Lørdag 31. juli på Galleri Bølgen kl. 13:00

Utstillingen er åpen fra 31. juli til 22. august.
Onsdag 17.00 -20.00
Lørdag og søndag 13-17
 

Vi ønsker varmt velkommen til en utstilling som hyller både byen og naturen rundt Larvik.

De fire kunstnerne Åke Berg, Jan Olav Forberg, Pål Gunnæs og Kjell Raugland har alle sin påvirkning fra landskapet i og rundt Larvik. Arbeidene de viser er influert av deres ulike teknikker og temperament. Utstillingen byr på et mangfold av uttrykk og viser subtile så vel som konkrete hint fra livet i byen vår

Åke Berg

Åke Berg er utdannet ved SHKS og har tatt tilleggsutdannelse ved Statens Kunstakademi. Han har hatt utallige utstillinger i inn- og utland gjennom 40 år, og er en populær kursholder. Åke Berg bor og arbeider på Bjønnes ved Viksfjord, og det er der i kystlandskapet han henter inspirasjon til sine bilder. Han er spesielt opptatt av lyset og havet. Bildene hans er ikke kopier av naturen, men inspirert av den. Dette vises i hans akvareller, egne litografier og malerier hvor han bruker farger på sin helt spesielle måte. Medlem av Norske Billedkunstnere og Norske Grafikere.

https://www.akeberg.no

Jan Olav Forberg

Jan Olav Forberg er utdannet billedkunstner og har i tredve år arbeidet profesjonelt i mange klassiske teknikker samt med street art-relaterte uttrykk med både frihånds- og sjablongarbeider. Han er opptatt av å bruke erfaringen fra tradisjonelle teknikker innen maleri og grafikk og skape nye muligheter når gatekunst møter tradisjon. Jan Olav Forberg  er medlem av Norske Billedkunstnere og har mottatt støtte til sitt arbeid fra blant andre Norsk Kulturråd, NBK, Norske Grafikere og Oslo Kommune. Forberg  har deltatt på en rekke juryerte og separate utstillinger over hele Norge og er innkjøpt til private og offentlige samlinger.

janolavforberg.com

Pål Gunnæs

Pål Gunnæs er maler og grafiker. Han er utdannet ved SH. Gunnæs begynte med silketrykk i 1974 og deltok første gang med silketrykk på Høstutstillingen 1976. Han har trykket silketrykk for Per Kleiva, Willibald Storn, Kåre Tveter, Frans Widerberg, Jacob Weidemann. Pål Gunnæs har undervist i silketrykk ved Asker Kunstskole og ved Granums Malerskole.

Noen separatutstillinger: Galleri Osebro, Søgne gamle prestegård, Sola Kulturhus Galleri Bi-Z
Noen kollektivutstillinger: Høstutstillingen Østlandsutstillingen Nordiske Grafikere, F15
Noen offentlige innkjøp: Nasjonalgalleriet, Oslo Nasjonalgalleriet, Krakow Nasjonalgalleriet, Warzawa Norsk Kulturråd, Oslo Kommunes kunstsamlinger Bergen kommune, Vestfold fylke Borlänge kommun, Larvik kommune Siljan kommune

Siljan kommunes kulturpris 2007 // https://www.gallerigrette.no/pl-gunnes

Kjell Raugland

Siden debuten på Høstutstillingen i 1980 har Raugland deltatt på rundt 110 kollektive og 50 separate utstillinger i inn og utland. Teknikker er oljemalerier, akrylmalerier og silketrykk med motiver hentet fra nærmiljøet i Larvik kommune, i kort gangavstand fra trykkeriet og atelieret hans her. Bildene er figurative, og i grafikken gjerne framstilt i en lett abstrahert naturalistisk form. Raugland er medlem i Norske Billedkunstnere.

www.kjellraugland.com

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Bølgen Kulturhus

Arrangementsted

Galleri Bølgen

Adresse

Sanden 2

Postnummer

3264

Ord. pris inkl. avg.

informasjon kommer senere

Bilde:

Foto: Jarle A. Melby

Utviklet av Insite Media AS