Åpning av trekronegang

Når:

søn 28. nov 2021

15:00

Hvor:

Baksiden Herregården mot gamle Mesterfjellet skole

Arrangør:

Vi350

Bli med på den offisielle åpningen av trekronegangen.

Det blir snorklipping, musikk og utdeling av gløgg og kakao.
Ta med deg familien på en vandring oppe i trekronene, opplev den flotte utsikten til sjøen, klem på en grein og opplev de 350 år gamle trærne på nært hold.

Trekronegangen blir lyssatt denne ettermiddagen som vil by på en spektakulær opplevelse for store og små. Trekronegangen er rullestolvennlig og passer for barnevogn.

Åpningen av trekronegangen er en del av programmet til «Jul i Herregården» denne helgen, les mer om programmet her: «Jul i Herregården»


Lurer du på hva en trekronegang er?

En trekronegang «Treetopwalk»- et hengende eller opphøyet gangsystem som gjør at man kan bevege seg i nivå med trekronene.

Det er ønskelig og av betydning at flest mulig mennesker skal kunne dele opplevelsen. Aller helst de som kanskje ikke har så gode muligheter fra før som ikke lett kan klatre opp i et tre.

Ulik årstid vil gi ulike opplevelser av trekronegangen.
Om vinteren vil trekronegangen være åpen og lys med god utsikt over Herregården og omgivelsene rundt. Trestamme og grenverk være fremtredende som en naken naturlig skulptur.
Om våren vil trekronegangen vekkes til liv med bladsprett og gryende dyreliv. Bladenes lysegrønne spiring og utvikling vil gradvis lukke og omslutte rommet under trekronen.
Om sommeren vil trekronegangen veksle mellom å vandre i åpne og lukkede rom – inn, ut og gjennom trekronene. Det store frodige løvverket vil danne et tett tak over trekronegangen og legge den i sin skygge, blomstene vil springe ut – insekt, fugle- og dyreliv vil fylle trærne med liv, lyd og lukter.
Om høsten endrer løvverket farge og svøper trekronegangen i sitt lysegule og oransje slør. Den lave solen dukker inn under trekronenes ham og fyller igjen rommet med sitt lys.

 

Aldersgrense

Åpent for alle

Målgruppe

Alle

Arrangør

Vi350

Arrangementsted

Baksiden Herregården mot gamle Mesterfjellet skole

Adresse

Residensveien

Postnummer

3257

Ord. pris inkl. avg.

Gratis, møt opp!Utviklet av Insite Media AS